Majoitus ja ruokailu

Järjestäjän tarjoamat majoitusvaihtoehdot sijaitsevat Pohjois-Karjalan Ammattiopiston tiloissa osoitteessa Peltolankatu 1.  Samassa yhteydessä sijaitsee myös kisakanslia. Ruokailu on järjestetty samaisen Ammattiopiston ruokalassa osoitteessa Peltolankatu 4. Matkaa turnauskentille on 3-9 km. Majoitus- ja ruokalatilojen yhteydessä on hyvin parkkitilaa.
Peltolan opaskartta
RUOKAILU JA MAJOITUSPAKETIT JA HINNAT
Paketit
Vaihtoehdot A-G ovat paketteja, jotka tulee varata ja maksaa etukäteen. Varauksen yhteydessä tulee mainita mahdolliset ruoka-aineallergiat. Tarkempi ohjeistus kerrotaan varauksen yhteydessä. Vaihtoehto H on mahdollista ostaa myös turnauksen aikana kisakansliasta.

 

Paketteihin sisältyvät ateriat selviävät alla olevasta taulukosta.

 Ateriat_

 

MAJOITUSTILOJEN KUVAUS

Paketeissa  A ja B on kyse oppilasasuntolan soluhuoneistoista. Yhdessä solussa on yhteistilana noin 25 neliön tupakeittiö ja kolme noin 26 neliön makuhuonetta, kussakin kaksi sänkyä. Kuhunkin huoneeseen voidaan tarvittaessa majoittaa neljä henkilöä, kaksi sänkyihin ja kaksi patjoille lattiapaikoille. Majoituspakettiin ei kuulu liinavaatteet (täkit, tyynyt, lakanat, tyynyliinat). Soluhuoneistoja on tarjolla yhteensä 22 kpl. Yhteen soluun ei majoiteta useamman joukkueen jäseniä. Joukkue pyritään majoittamaan kokonaisuudessaan lähekkäisiin soluihin. Alla on pohjakuva kahdesta vierekkäisestä solusta. Oleskelutilan kalustus on vain esimerkki, huoneistoon ei kuulu TV:tä. Keittiön varustukseen kuuluvat jää-viileäkaappi, sähköuuni, pakastin sekä mikroaaltouuni.
Asuntola

Paketeissa C ja D on kyse oppilasasuntolan vierashuoneista. Huoneistoja on tarjolla kolme. Kussakin huoneistossa on keittokomero ja kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin kaksi vuodetta. Huoneet ovat hieman pienempiä kuin soluhuoneet mutta niihin sisältyy liinavaatteet.

Paketeissa E ja F on kyse oppilasasuntolan yhteydessä olevista luokkahuoneista. Yhteen luokkaan majoitetaan yksi joukkue. Yhteen luokkaan majoittujia tulee olla vähintään 15.

Paketit G ja H ovat ruokapaketteja ja niiden sisältö näkyy ylempänä olevasta taulukosta.

RUOKALISTA
Torstain iltapala ja perjantain aamupala järjestetään majoitustiloissa. Muut ruokailut tapahtuvat ruokalassa.
D13Lopputurnausruokalista

Lisätiedot:

Majoitusvastaava: Piia Dahlström p. 040-5401519, jippo03@jippo.fi.

 

Turnaustamme tukemassa:

timosenauto_pysty_vari_rgb (2)

www.timosenauto.fi

ISLO

www.islo.fi

LVI Dimeks Oylogo

http://www.dimeks.fi/

VISMA_Logo

http://www.visma.fi/tilitoimistot/joensuu/