JIPPO-pelaajia Tähtitarhaan

maalikuva

Jipon P03 ikäluokan pelaajat Atte Lehikoinen ja Miro Turunen on valittu 6.- 9.11. pidettävään Tähtitarhatapahtumaan.

Tähtitarha on 2003-ikäluokalle ensimmäinen varsinainen yhteinen tapahtuma matkalla kohti maajoukkuevaihetta, joka alkaa vuoden 2018 puolella. Tähtitarhaan on valittu kaikkiaan 72 pelaajaa, joista kahdeksan maalivahteja.

– Aluevalmentajat ovat johtaneet valintoja omilla alueillaan ja mukaan on valittu pelaajia, jotka ovat paikkansa tämän kauden onnistumisten kautta ansainneet, pelaajavalintoja koordinoinut Kai Nyyssönen kertoo.

– Mukana on kattava määrä pelaajia ja parikymmentä vielä varalla. Varmasti pettymyksiäkin valinnoista on tullut, mutta tämä on kuitenkin vain yksi tapahtuma, eikä sulje ovia keltään. Toisaalta mukana oleville tämä on hyvä mahdollisuus näyttää omaa osaamistaan.

Nyyssönen uskoo, että Eerikkilässä riittääkin melkoisesti vilskettä marraskuun alussa. Kymmenet pelaajat antavat näyttöjä myös maajoukkueen päävalmentaja Erkka V. Lehtolalle.

– Neljä tiivistä päivää pelataan ja harjoitellaan. Samalla tutustutaan toisiimme ja myös maajoukkuetoimintaan. Tästä sitten tämän ikäluokan pelaajat jatkavat ensi vuonna Erkan johdolla maajoukkueessa.