B-juniorit

Jippo B

Kesää kohti!

Jippo B-juniorit aloitti kauteen valmistautumisen Marraskuun alussa. Joukkue pelaa kesällä B-junioreiden valtakunnallista 1.divisioonaa sekä B poikien kakkosta. Pelaajaringissä on tällä hetkellä noin 30 poikaa, jotka harjoittelevat 5 kertaa viikossa ja osa pelaajista käy lisäksi aamuisin Joensuun urheiluakatemian aamuharjoituksissa.   

Pelaajat ovat asettaneet henkilökohtaiset- sekä joukkuetavoitteet kaudelle. Jokainen pelaaja on yksilö, jota valmentajat ja kaikki muut ympärillä toimivat henkilöt tukevat kehittymään kohti omia tavoitteita sekä unelmia. Jokainen pelaaja kulkee omaa polkuaan. Joukkueen asettaman tavoitteen Sm-karsinta paikan saavuttamiseksi ensi talvelle, nämä polut on saatava kulkemaan samaan suuntaan. Kesällä jokaiselle pelaajalle on varmasti luvassa paljon peliaikaa, joukkueen pelatessa kahta sarjaa. Alueellisen 2. Divisioona otteluohjelma on jo julkaistu, mutta 1. Divisioonan osalta vielä jännitetään pelataanko etelä- vai pohjoislohkossa. 

Harjoitusottelut joukkue aloitti joulukuun alussa Kouvolassa Kjp.tä vastaan ja seuraavana viikonloppuna joukkue suuntasi Seinäjoelle, jossa vastassa oli B-junioreiden SM-karsintaan valmistautuvia joukkueita (Rops, FF Jaro, Jazz sekä SJK). Talven aikana joukkue on lisäksi pelannut yksittäisiä harjoitusotteluita sekä osallistunut TP-47 järjestämään Divari turnaukseen Kemissä. Keväälle on sovittu vielä muutama harjoitusottelu ennen sarjakauden alkamista.

Kesä lähenee kovaa vauhtia ja kohta päästään siirtymään Areenan ahtaasta tilasta Mehtimäen tekonurmelle ulos. Tätä varmasti odottaa jo niin pelaajat kuin valmentajat!

Vastuuvalmentaja

Ville Naumanen 

 

 

 

Joukkuetta tukemassa

          57fa1962780f9d878dfc433b6576e19e_f183                                   f42deb8496ea26be28127c44f6bd7828_f302