Pojat 03 Ottelut

Kaudella 2016 Jippo03-poikien tavoitteena oli päästä D13-ikäluokan lopputurnaukseen,  missä joukkue sijoittui hienosti kahdeksanneksi.

Kaudella 2017 Jippo03-poikien päätavoitteena oli  Puolen Suomen Liija, jossa joukkue sijoittui PS-liigassa kevätkaudella viidenneksi ja pääsi mukaan Lappeenrannassa pidettyyn sm-lopputurnaukseen. Lopputurnauksessa Jippo03-sijoitus oli 11. ja syksyllä jatkuneessa PSL:ssä, sijoituttiin viidenneksi ja saatiin suora sarjapaikka keväälle 2018. Lisäksi kesällä 2017  joukkue osallistui Turussa  pidettyyn kansvainväliseen Ystävyyskaupunkiturnaukseen, jossa joukkue päätyi sijalle 12, joka on Jipon historian paras sijoitus turnauksesta.

Keväällä 2018 03-poikien päätavoitteena on menestyä Puolen Suomen Liigassa ja päästä Kai Pahlman -turnaukseen. Lisäksi joukkueen pelaajat osallistuvat B-junioreiden peleihin, jossa joukkue jatkaa pelaamista syksyllä PS-liigan päätyttyä.

Talvella joukkue osallistu mm. kutsuturnauksiin ja harjoitusotteluihin mm.  Kuopiossa ja Mikkelissä.  Ennen kevättä tarkoituksena on tehdä myös ”etelän kierros” ja pelata harjoitusotteluita Etelä-Suomen joukkueita vastaan.