Pojat 05

Tekijänoikeustiedot: ©Miska Photography | www.miska.fi

 

 

JIPPO-JUNIORIT P05 KAUSI 2017

JIPPO-juniorit P05 on perustettu syyskuussa 2011. Pelaajia on alusta asti ollut mukana mukava määrä, tällä hetkellä joukkueessamme poikia on noin 30. Poikien harjoitteluaktiivisuus on ollut ihailtavaa. Joukkue harjoittelee n. 4 kertaa viikossa.

Mielekkään harjoittelun takaamiseksi pelaajat on harjoituksissa mahdollisuuksien mukaan jaettu kahteen ryhmään – näin kaikki saavat tehokasta ohjausta ja huomiota tarpeeksi osakseen. Näin pystytään huomioimaan paremmin myös lasten yksilöllinen kehittyminen. Toiminnan punaisena lankana on sytyttää kipinä jalkapalloiluun ja sitä kautta innostaa poikia myös omatoimiseen pallolla kikkailuun ja pelailuun. Harjoituksissa pääpaino on perustaitojen opettelussa (kuljetus, syötöt, laukaukset, haltuunotot) turvallisessa ilmapiirissä, vähitellen uutta oppien. Asioita pyritään myös oppimaan mahdollisimman paljon pelin kautta. Peleissä ja harjoituksissa lapset saavat kokeilla useita pelipaikkoja. Lajitaitojen lisäksi harjoittelussa keskitytään pelaajan ketteryyden, koordinaation, kehonhallinnan ja notkeuden parantamiseen – nämä ovat perusta lajitaidon kehittymiselle.

Sosiaalinen puoli ja uudet kaverit ovat myös keskeisessä asemassa joukkueen toiminnassa. Joukkueena toimiminen ja reilu peli näkyvät niin harjoituksissa, peleissä, kuin kentän ulkopuolellakin. Poikien itse laatimat säännöt määrittävät pelaajan käyttäytymisen harjoituksissa ja peleissä seuraavasti: Pelataan reilusti, ei saa kampittaa tai töniä, kuunnellaan ja totellaan valmentajaa, ei saa sanoa pahoja sanoja eikä pelleillä.

Helmikuussa 2017 olemme mukana järjestämässä Helmiturnausta yhdessä 04-joukkueen kanssa. Kesäkuussa osallistumme Jyväskylä cupiin yhdellä joukkueella. Olemme mukana myös Joensuu soccerissa 30.6-2.7.2017 kahdella joukkueella. Kesällä osallistumme Itä-Suomen piirisarjaan P13 (-04) ykköseen ja kakkoseen. Elokuulla osallistumme Eloturnaukseen Hyvinkäällä yhdellä joukkueella. Joukkueemme on mukana myös Sami Hyypiä Akatemian toiminnassa. Joukkue noudattaa Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa -sääntöjä.

Vuoden 2017 toimintamaksumme on 45€ /kk. Vanhempainpalaverissa olemme päättäneet kerätä toimintamaksun yhteydessä jokaiselta pelaajalta 5€/kk, jolla katamme osittain esim. turnausmaksuja tai yhteiskyytejä peleihin. Pelaajat maksavat myös itse pelipassin (40e) ja vakuutuksen (voi olla oma tai Palloliiton kautta 40e) ja ne hankitaan ilmoittautumisen jälkeen jokaiselle joukkueen toimintaan osallistuvalle pelaajalle. Lisäksi jokainen maksaa Jippo junioreiden jäsenmaksun 35€/vuosi. Joukkueen pakollisena varusteina tilattavia vaatteita ovat punainen ja musta pelipaita, valkoiset shortsit, mustat ja valkoiset sukat. Varusteille tulee hintaa n. 80 euroa ja ne maksaa jokainen pelaaja itse.

Toivomme vanhemmilta aktiivisuutta joukkueen toiminnan pyörittämiseen esim. osallistumalla talkoisiin ja kioskeihin.

Ota yhteys joukkueenjohtajaan ennen ilmoittautumista!

P05-joukkueen valmentajana toimii Mikko Määttänen. Apuvalmentajina toimivat Jari Kinnunen ja Joona Kauppinen. Joukkueenjohtajina toimivat Timo Päivänurmi (pääyhteyshenkilö, 050 0572319) ja Anne-Mari Utriainen. Huoltajat Marko Minkkinen ja Juha Kananen. Rahastonhoitajana toimii Anne-Mari Utriainen ja varustevastaavana Kaisa Laitinen. Joukkueen sähköposti on jippo05@jippo.fi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna