Kuntofutista seuran jäsenille uudessa Rantakylän jalkapallohallissa!

IMG_0116

Jippo-juniorit aloittavat Kunnossa Kaiken Ikää-hankkeen. Yhdessä Parempi -nimeä kantavassa hankkeessa pyritään liikuttamaan seuran junioreiden vanhempia, seuran aikuisia kannattajia, valmentajia ja toimihenkilöitä kaikkien yhteisen suosikkilajin parissa. Toiminnan tavoitteena on sekä liikuttaa että edistää seurayhteisöön kuuluvien sosiaalista kanssakäymistä ja henkistä hyvinvointia – eli toisin sanoen luoda Jippo- henkeä!

Futista pelaataan 16.1. alkaen keskiviikkoisin Rantakylän uudessa jalkapallohallissa prime time-aikaan aina klo 18.30-19.30. Hinta huhtikuun loppuun jatkuvalle toiminnalle on seuran jäsenmaksu 35€. Osallistujat saavat samalla äänestysoikeuden Jippo-junioreiden syyskokoukseen ja muita vielä määrittämättömiä etuja.

Ja mikä parasta, kentän toinen pääty on varattu seuran junioreille omatoimivuorolle, joten voit tuoda juniorisi treenaamaan omia juttujaan ja kuntoilla itse siinä sivussa. Ja saattaapa joku Jippo-edustuksen pelaajakin tulla peleihin mukaan!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Yhdessä Parempi-kuntofutikseen: kalle.kangaspunta@jippo.fi

Lasku (35€) lähetetään ilmoittautujan sähköpostiin. Toiminnan saavuttaessa riittävän innokkaat pelit, sitä jatketaan myös kesän koittaessa.