Kesän 2019 harrasteliigat

JIPPO-juniorit ry on järjestänyt jalkapallon harrasteliigatoimintaa seuran perustamisesta lähtien. Uutena toimintamallina kaudelle 2019 Jippo-juniorit alkaa järjestää yhdessä FC Hertan kanssa n. 3-5. vuotiaille suunnattua Perhefutistoimintaa.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) on ollut vahvasti tukemassa jo usean vuoden ajan seuramme tekemää arvokasta toimintaa lasten jalkapalloharrastuksen hyväksi.

 

Toiminnan periaatteet:

Jipon harrasteliigojen toiminta-ajatuksena on tarjota jalkapallon harrastusmahdollisuus lapsille, jotka eivät ole vielä ikäkausijoukkueiden mukana tai ottavat ensiaskeleita kuningas-jalkapallon parissa. Harjoittelu on leikinomaista jalkapallon perustaitojen oppimista pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Toiminnassa korostetaan Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa –ideologiaa, jossa kaikille mukana oleville taataan yhtäläinen mahdollisuus osallistua.

 

Toiminnot:
PKO-liiga (109€/kesä): alakouluikästen matalan kynnyksen harrastustoimintaa. ”Harjoituksissa” harjoitellaan ryhmätoimintaa, leikitään liikuntaleikkejä- ja kilpailuja pallon kanssa ja ilman sekä harjoitellaan harjoittelemaan. Ja pelataan paljon!
Päiväkotifutis (109€/kesä): päiväkoti-ikäisten tai kouluun menevien harrastustoimintaa. ”Harjoituksissa” harjoitellaan ryhmätoimintaa ja leikitään liikuntaleikkejä ja tutustutaan jalkapalloon välineenä sekä pelinä. Sytytetään kipinä lajiin!
Perhefutis (55€/kevät): Perhefutiksessa lapsi toimii yhdessä vanhemman (tai esim. isovanhemman) kanssa tehden liikuntaleikkejä tai tehtäviä. Pääpaino on välineeseen tutustumisessa ja hauskanpidossa. Paljon naurua!
Toimintoihin ilmoittautuminen on vanhempien harkinnan varassa eli iät eri toiminnoissa ovat viitteellisiä. On perusteltua esim. laittaa kouluun menevä PKO-liigaan mikäli isoveli on jo siellä. Tai 6-vuotias osallistua Perhefutikseen mikäli lapsi mielummin toimii äidin kanssa kuin leikkii ryhmässä.
Ajat ja Kentät:
Kesän harrasteliigat starttaavat vuonna 2019 toukokuun 6. päivä  ja jatkuvat aina Syyskuun 5. päivään asti.
Maanantai: Mehtimäen tekonurmi, PKO-liiga klo 17-18, Päiväkotifutis ja Perhefutis klo 18-18.45
Keskiviikko: Karhunmäen tekonurmi, PKO-liiga klo 17-18, Päiväkotifutis ja Perhefutis klo 18-18.45
Torstai: Rantakylän jalkapallohalli, PKO-liiga klo 17-18, Päiväkotifutis ja Perhefutis klo 18-18.45
Rantakylän jalkapallohallin kunnostustöiden aikaan käytämme läheisen Rantakylän normaalikoulun kenttää.
Kesätaukoa pidetään Heinäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa.
Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin.

Osallistumismaksu sisältää:

  • Ohjatut harjoitukset pienryhmissä ja pelit
  • Pelipaidan
  • Suomen palloliiton korttelipassin
  • Tapaturmavakuutuksen
  • Osallistumisdiplomin

 

Lisätietoja:
Kalle Kangaspunta
050 533 2634
kalle.kangaspunta@jippo.fi