Taitokoulu alkaa keskiviikkona 12.1!
TaitokouluJulkaistu: 07.01.2022 13.44

Taitokoulu alkaa keskiviikkona 12.1!

Taitokoulu on JIPPO-junioreiden järjestämää lisätoimintaa innokkaille ja motivoituneille 2010-2012 syntyneille pelaajille.

Taitokoulussa opetellaan ja kehitetään pelaajien henkilökohtaisia taitoja sekä pelaajien välistä yhteistötä (2-3 pelaajaa) erilaisin harjoittein. Taitokoulu antaa ohjatusti kimmoketta ja virikettä omaehtoiseen harjoitteluun ja lisätä sen mielekkyyttä ja suunnitelmallisuutta erilaisin harjoittein ja kotitehtävin. Pelaajille opetetaan harjoitteita, joita on helppo toteuttaa ja tehdä myös omalla ajalla.

Harjoittelu

Taitokoulussa harjoittelu tapahtuu seuran valmennuspäällikön ja taitokoulun vastuuvalmentajan yhdessä laatiman suunnitelman pohjalta. Taitokoulu harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.30-19.45 Rantakylän jalkapallohallissa, opetusmetodina käytetään ohjattujen harjoitusten lisäksi pelaajille jaettavia kotitehtäviä.

Valmennus

Taitokoulun toiminnasta vastaa seuravalmentaja Joni Huhtala yhdessä valmennuspäällikkö Tero Tahvanaisen kanssa. Valmentajina harjoituksissa toimivat myös seuran muut päätoimiset valmentajat.


Ryhmän uusimmat uutiset