Juniori Jokipojat ja JIPPO-juniorit laajentavat yhteistyötä lasten liikunnan lisäämiseksi
JIPPO x JokipojatJulkaistu: 26.09.2024 15.17

Juniori Jokipojat ja JIPPO-juniorit laajentavat yhteistyötä lasten liikunnan lisäämiseksi

Juniori Jokipojat ja JIPPO-juniorit laajentavat yhteistyötä lasten liikunnassa.

Juniori Jokipojat ja JIPPO-juniorit laajentavat yhteistyötä lasten liikunnan lisäämiseksi. Seurat tarjoavat lapsille mahdollisuuden harrastaa yhdellä maksulla sekä jalkapalloa, että jääkiekkoa kaudella 2024-2025. Lapset voivat harrastaa 4x viikossa ohjattua liikuntaa seurojen puolelta. Jalkapalloa pelataan keskiviikkoisin ja lauantaisin Rantakylän jalkapallohallissa ja jääkiekkoa torstaisin ja sunnuntaisin Mehtimäen jäähallissa.

Toiminta on tarkoitettu 2016-2018 syntyneille lapsille. Toiminta on jo alkanut jääkiekolla syyskuussa, jalkapallotreenit alkavat koulujen syysloman jälkeen 22.10. ja toiminta kestää aina huhtikuuhun 30.4.2025 saakka.

”Yhteisellä toimintamaksulla haluamme antaa mahdollisuuden kaikille lapsille osallistua lajista riippumatta harrastaa montaa lajia” – kertoo toiminnanjohtaja Marika Mali.

”Lajien välinen yhteistyö luo myös mahdollisuuden kehittää molempien seurojen toimintaa ja löytää uusia toimintatapoja seuratoiminnassa” – sanoo toiminnanjohtaja Marko Rahikainen.

”Tämä kokeilu ei ole ensimmäinen kerta Joensuussa lajien välillä ja toivomme että tätä voidaan laajentaa tulevaisuudessa kaikkien lajien kesken” - toteavat Mali ja Rahikainen.

Ilmoittautuminen tästä linkistä


Lisätietoja seurojen toiminnanjohtajilta

JIPPO-juniorit: Marika Mali, 044 5772781, marika.mali@jippo.fi

Juniori Jokipojat: Marko Rahikainen, 044 2560410, marko.rahikainen@jokipojat.fi

Toimiston osoite:

Rantakylän Liikuntahalli

Pataluodonkatu 11, 80160

Joensuu