Tervetuloa JIPPO P10 joukkueeseen! Tässä joukkueessa aloittamiseen liittyviä asioita.

Jos tulit sivulle etsien keinoa päästä mukaan harjoituksiin, katso artikkelin lopussa oleva yhteystieto ja ota yhteyttä!


Harjoitusajat:

https://jippo.jopox.fi/joukkueet/9110#team


Koko touhu pyörii taustan osalta pitkälti Jopox -järjestelmän avulla. Teillä saattaakin olla siitä jo kokemusta, jos olette olleet seuratoiminnassa mukana jo aiemmin. Jos ei ole niin joukkueenjohtajilta ja muilta vanhemmilta ja valmentajilta saa tarvittaessa neuvoja asiaan. Jopoxissa ilmoittaudutaan harjoituksiin ja peleihin, sinne tulee laskut (myös sähköpostiin) ja siellä tiedotetaan tärkeimmät asiat. Sitä kannattaa käyttää aktiivisesti.


Meidän joukkueessamme on ollut käytäntö, että Jopoxissa vanhempi, tai pelaaja itse, käy laittamassa hänet läsnä- tai poissaolevaksi jokaiseen tapahtumaan erikseen. Peleihin ja turnauksiin ilmoittaudutaan myös erikseen läsnä- tai poissaolevaksi, ja niihin tulee yleensä erikseen ilmoittautumisohjeita. Jopoxiin kannattaa käydä kirjautumassa mahdollisimman pian. Jopoxiin pääset ilmoittauduttasi mukaan toimintaan lomakkeen kautta. Jos et saa Jopox-tunnuksia sähköpostiisi, olethan yhteydessä joukkueen taustahenkilöihin tai seuran yhdyshenkilöön. Yhteystiedot lopussa.


Ensimmäinen kuukausi on aina kokeilujakso, jolloin ei tarvitse vielä välttämättä kuukausimaksua maksaa, mutta vakuutuksen tulee olla kunnossa.


Pelaamisen ja treenaamisen aloittamisen yhteydessä pelipassi, eli lisenssi ja vakuutus pitäisi olla mahdollisimman pian kunnossa. Periaatteessa lisenssikin pitää olla jo treenejä varten ja varsinkin peleihin voi osallistua vasta kun pelipassi on voimassa. Vakuutuksen voi ottaa lisenssin yhteydessä palloliitosta ( 40 € ) tai jos on oma vakuutus mikä kattaa kilpaurheilun niin sekin käy. Jos menee omalla vakuutuksella, niin joukkueenjohtajalle pitää lähettää siitä tosite (esim. kuva jossa käy ilmi että on vakuutus ja se kattaa kilpaurheilun). Jos ottaa palloliiton vakuutuksen niin ilmoitus riittää. Tässä Linkki pelipassin ottamista varten:

https://fin.ma.services/


Toiminnan perusmaksu on tällä hetkellä meidän ikäluokassa 81 e / kk. Pelivarusteet maksavat erikseen. Mahdolliset turnaukset maksavat erikseen ja niistä tiedotetaan mahdollisimman ajoissa. Lähialueen joukkueiden kanssa järjestetään myös otteluita. Joukkueen taustatoiminnot pyörivät vapaaehtoisvoimin ja seura laskuttaa meitä aina nopeaan tahtiin, joten maksut tulee aina hoitaa ajoissa. Seuralla on myös oma jäsenmaksu joka laskutetaan yleensä ensimmäisen laskun yhteydessä. Se on 35 € / vuosi.


Kun pääsette kirjautumaan Jopoxiin niin sieltä kannattaa lukea varsinkin viimeisimmät tiedotteet läpi. Niistä pääsee hyvin kärryille joukkueen toiminnasta. Osa tiedosta voi toki olla vanhentunutta siellä.


Joukkueella on käytössä myös Whatsapp -ryhmiä tiedottamista varten. Niistäkin on infoa tiedotteissa. Ainakin ns. viralliseen ryhmään kannattaa liittyä, jos suinkin mahdollista. Jopoxiin tosin tulee tärkeimmät asiat ja se on pääasiallinen tiedotuskanava. Joukkueenjohtajillle ilmoittamalla pääsee mukaan näihin ryhmiin. Meillä on myös oma Facebook-sivu joka löytyy esim. hakemalla JIPPO P10 Facebookista ja Instagram tili joka löytyy jippop10 nimellä. Viestimme Somekanavissa lähinnä pelitapahtumista positiiviseen ja kannustavaan tyyliin.


Voitte itse harkita tilatteeko heti peli- ja treenivarusteita. Mutta sitten kun tilaa niin pakollisia kamoja ovat kaksi pelipaitaa (punainen ja musta), treenipaita, pelishortsit ja sukat. Myös muita varusteita voi tilata ja monet ovat tilanneet esim. verkkahousut ja -takin ja varustekassin. Pelinumeron voi valita vapaana olevista sitten kun hommaatte varusteita. Jutellaan tästä lisää. Mutta joukkueenjohtajalta tulee aina tarkistaa että pelinumero on vapaana.


Toivottavasti näillä pääsee alkuun ja olkaa yhteydessä, jos on mitä tahansa kysyttävää. Joukkueenjohtajia voi tavata kentänlaidalla tai heidän kanssaan voi sopia vaikka tapaamisen. Ja aina voi soitella tai viestitellä.


Harjoituksissa pitää olla jalkapalloon sopivat kengät, säärisuojat ja juomapullo. Sekä toki liikuntaan, säähän tai hallin lämpötilaan sopivat varusteet. Talvella Rantakylän hallissa on lämpötila plussan puolella, mutta vain hieman. Harjoituksissa olisi hyvä olla musta yläosa päällä, mutta tämä ei alkuvaiheessa ole oleellista.


Mahtavaa että olette mukana JIPPO-perheessä ja tsemppiä kentälle sekä sen laidalle!



Tässä vielä yhteystietoja eri asioihin mistä voi herätä kysymyksiä:

Joukkueenjohtaja: Juha Vartio

juha.vartio@edu.joensuu.fi

0503069809


Seuran yhdyshenkilö: Kalle Kangaspunta

Sähköposti: kalle.kangaspunta@jippo.fi

0505332634

Toimiston osoite:

Rantakylän Liikuntahalli

Pataluodonkatu 11, 80160

Joensuu