TERVETULOA JIPPO P11- JOUKKUEESEEN!!

Tässä muutamia joukkueessa aloittamiseen liittyviä asioita.

HARJOITUSAJAT:

Harjoitusajat ajat löytyy joukkueen nettisivuilta ja Jopoxista: https://jippojuniorit.fi/joukkueet/9111

PELAAJALISENSSI:

Pelaamisen ja treenaamisen aloittamisen yhteydessä lisenssi ja vakuutus pitäisi olla mahdollisimman pian kunnossa. Periaatteessa lisenssikin pitää olla jo treenejä varten ja varsinkin peleihin voi osallistua vasta kun lisenssi on voimassa. Vakuutuksen voi ottaa lisenssin yhteydessä palloliitosta ( 4 € ) tai jos on oma vakuutus mikä kattaa kilpaurheilun niin sekin käy. Jos menee omalla vakuutuksella, niin joukkueenjohtajalle pitää lähettää siitä tosite (esim. kuva jossa käy ilmi että on vakuutus ja se kattaa kilpaurheilun). Jos ottaa palloliiton vakuutuksen niin ilmoitus riittää. Tässä Linkki lisenssin ottamista varten: https://fin.ma.services/

JOPOX:

Joukkueen hallinto pyörii taustan osalta pitkälti Jopox -järjestelmän avulla. Jopoxissa ilmoittaudutaan harkkoihin ja peleihin, sinne tulee laskut (myös sähköpostiin) ja siellä tiedotetaan tärkeimmät asiat. Siellä tapahtuu myös virallinen tiedotus.

Jopoxissa pelaajan tai vanhemman tulee ilmoittaa pelaaja hyvissä ajoin treeneihin (3 vkr) ja peleihin (7 vrk) läsnäolleeksi. Näin valmennus pystyy valmistautumaan riittävän ajoissa. Myös poissaolot ilmoitetaan samalla tavalla.

Ensimmäinen kuukausi on aina kokeilujakso, jolloin ei tarvitse vielä välttämättä kuukausimaksua maksaa, mutta vakuutuksen tulee olla kunnossa.

WHATSAPP JA INSTAGRAM:

Joukkueella on käytössä myös Whatsapp -ryhmiä tiedottamista varten vanhemmille kuin pelaajille. Ainakin ns. viralliseen ryhmään kannattaa liittyä, jos suinkin mahdollista. Jopoxiin tosin tulee tärkeimmät asiat ja se on pääasiallinen tiedotuskanava. Joukkueenjohtajat auttavan ryhmiin liittymisessä. Joukkueella on myös oma Instagram tili, joka löytyy @jippop11 nimellä. Viestimme Somekanavissa lähinnä pelitapahtumista positiiviseen ja kannustavaan tyyliin.

TOIMINTAMAKSU:

Toimintamaksu on 75 e / kk. Sisältäen valmennuksen, harjoittelun 3 x vko:ssa ja lähialueen pelitapahtumat. Seuran jäsenmasksu on 35 € /vuodessa. Turnausten ja pelitapahtumien kustannuksista vastaavat sinne osallistuvat pelaajat. Lisäksi samassa yhteydessä kerätään 5 €/kk joukkueen kassaan.

PELIVARUSTEET:

Uusille pelaajille varusteiden tilaamisessa auttaa joukkuuenjohtajat ja varustevastaava. Varusteet toimittaa Stadium. Noin kerran vuoteen (vuoden vaihteessa) tilataan joukkueelle kerralla uudet peliasut. Lisäyksiä voiu tehdä milloin vain Stadiumin verkkokaupast https://www.stadium.fi/seurat/1745239

Varusteisiin painatukset tekee Tukkutiimi https://tukkutiimi.fi/fi. Painatukset tulee voi maksaa suoraan Tukkutiimille. Siellä tietävät myös mitä joukkueen varusteisiin painetaan, ilmoittamalla joukkueen.

Kaikki joukkueessa pukeutuvat samalla tavalla. Tapahtumiin tullaan seuran varusteissa.

Pelipaita: Koti- ja vieraspelipaita (punainen ja musta). Käytetään vain pelitapahtumissa.
Harjoitusvarusteet: Treenipaita (lyhyt- ja pitkähihainen), shortsit, sukat ja verkka-asu (yläosa ja /tai housut).

Muuta: Seuran takki (suositus) ja reppu (suositus).

Muihin tapahtumiin ja matkustettaessa joukkueena: Seuran vaatetuksessa esim. seuran takki tai huppari päällä. Verkka-asun yläosa ei pakollinen mikäli on pitkähihainen treenipaita!

Harjoituksissa ja peleissä pitää olla myös aina nappikset, säärisuojat ja juomapullo. Yleensäkin säähän tai hallin lämpötilaan sopivat varusteet. Talvella Rantakylän hallissa on lämpötila plussan puolella, mutta vain hieman. Harjoituksissa olisi hyvä olla musta yläosa päällä.

Lisätietoja joukkueentoiminnasta antavat joukkueenjohtajat ja valmentajat.

Toimiston osoite:

Rantakylän Liikuntahalli

Pataluodonkatu 11, 80160

Joensuu