Karjalaiset Futisfestarit lauantaina 31.8. Mehtimäellä
JIPPO-juniorit ryJulkaistu: 27.08.2024 08.21

Karjalaiset Futisfestarit lauantaina 31.8. Mehtimäellä

Karjalaiset Futisfestarit & JIPPO - KTP la 31.8. Mehtimäellä – Tervetuloa koko perheen jalkapallojuhlaan!

Lauantaina 31.8. klo 14.30-18.30 Mehtimäellä järjestetään perinteinen jalkapallojuhla, Karjalaiset Futisfestarit (KFF), yhdistettynä Ykkösliigan kärkiotteluun, kun JIPPO kohtaa sarjakärki KTP:n klo 16 alkavassa ottelussa! Tähän koko Pohjois-Karjalan jalkapalloväelle suunnattuun tapahtumaan kutsutaan kaikki seurat, pelaajat ja jalkapallofanit mukaan viettämään ikimuistoista päivää yhdessä!

Kutsumme erityisesti kaikki junioripelaajat kantamaan ylpeänä oman seuransa pelipaitaa – nyt on mahdollisuus näyttää, miten vahva ja yhtenäinen jalkapalloyhteisö Pohjois-Karjalassa on! KFF tarjoaa monipuolista tekemistä erityisesti lapsille ja nuorille, kun luvassa on muun muassa pomppulinna, sumopaini, pallotutka, häkkifutis ja paljon muuta. Kaikki alle 16-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi ottelukumppani Savon Voiman tarjoamana.

Vanhemmille ja muille katsojille on tarjolla edulliset ennakkoliput – varmista paikkasi tästä Pohjois-Karjalan yhteisestä jalkapallotapahtumasta ja osta liput verkkokaupasta: https://jippo.eventiolive.fi/events/66aa19eea165da010c8b4567/

Älä jää paitsi tästä upeasta päivästä – tule mukaan juhlimaan jalkapalloa koko yhteisön voimin! Varaa aika kalenteriin ja kerro kaverillekin – nähdään Mehtimäellä!

Toimiston osoite:

Rantakylän Liikuntahalli

Pataluodonkatu 11, 80160

Joensuu