Kauden 2023-2024 päättäjäiset 24.10.
JIPPO-juniorit ryJulkaistu: 16.10.2024 23.57

Kauden 2023-2024 päättäjäiset 24.10.

On tullut aika kokoontua yhteen ja juhlistaa kulunutta kautta sekä palkita kauden aikana ansioituneita pelaajia, henkilöstöä ja joukkueiden taustahenkilöitä.

Kauden päättäjäiset järjestetään Rantakylän jalkapallohallissa Hope Areenalla, Pataluodonkatu 11
TORSTAINA 24.10. KLO 17-19.

Ohjelmassa mm. pelaamista, toiminnallisia rasteja, kisailua ja herkuttelua sekä ennen kaikkea KOKO JIPPOPERHEEN YHDESSÄOLOA! ❤️⚽️

Tapahtumassa mukana yhteistyökumppanimme Pihlajalinna esittelemässä toimintaansa sekä yhteistä Bonus-ohjelmaamme. Myös EA-rasti ja pientä kisailua vanhemmille, parhaat palkitaan.

Järjestämme myyntikojun missä myydään JIPPO-tuotteita, uusia sekä käytettyjä. Osa tuotteista on myös lahjoitettavana. Voitte myös tuoda omia ylimääräisä varusteita lahjoitettavaksi myyntiin. Kaikki tuotto käytetään lyhentämättömänä vähävaraisten tukemiseen Urheilurahastoon. Urheilurahaston kautta perheet voivat hakea tukea toimintamaksuihin kauden aikana.

Vanhemmat ja huoltajat, isovanhemmat ja kummit, olette kaikki tervetulleita mukaan tapahtumaan!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA! ❤️⚽️❤️


ps. Uudelle kaudelle etsitään hallitukseen uusia jäseniä sekä uutta puheenjohtajaa. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan seuran kehittämisen parissa, niin tule juttelemaan hallituksen nykyisten jäsenien tai toiminnanjohtajamme Marikan kanssa. He antavat lisätietoja.

Toimiston osoite:

Rantakylän Liikuntahalli

Pataluodonkatu 11, 80160

Joensuu